Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Рататуй»Рататуй с песто и моцарела

Рататуй с песто и моцарела

Рататуй с песто и моцарела
Снимка: Марияна Петрова Иванова
5 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"Истинско виртуозно изпълнение - да ви е сладко"

Необходими Продукти

  • домати - 2 бр.
  • песто - 2 с.л.
  • моцарела - 150 г
  • сол
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте доматите. Нарежете ги на колелца, моцарелата също.

Вземете гювеч и подредете парче домат, моцарела, домат... до изчерпване на продуктите.

Полейте с малко зехтин и посолете.

Сложете пестото отгоре и печете в студена фурна на 200 градуса до готовност.

Извадете рататуя от фурната и сервирайте, докато е топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: