Начин на приготвяне
Сложете измитите ребра в тенджера с вода. Добавете малко сол и варете до готовност. Извадете и обезкостете ребрата. Прецедете бульона.
Нарежете лука, моркова и чушката на дребно. Сложете малко олио в тенджера и задушете зеленчуците, като добавите и картофите, нарязани на кубчета.
Налейте бульона, сложете месото от свински ребра, фидето и подправките.
Варете 10 минути или докато се свари добре фидето. Махнете от котлона.
Направете застройката, като сложите в купичка жълтъка, киселото мляко и брашното. Разбъркайте с тел, така че да няма бучки.
Вземете един черпак от свинската супа и сложете при застройката. Разбъркайте и сложете втори черпак и така, докато се уеднаквят температурите.
Излейте застройката в супата, разбъркайте и върнете на котлона. Изчакайте да заври изключете.
Сервирайте супата със свински ребърца с чесън, оцет, магданоз и лют пипер.
Коментари