Карпачо от райска ябълка
Karpaćo od japanske jabukeParadise Apple Carpaccio
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Карпачо»Карпачо от райска ябълка

Карпачо от райска ябълка

Карпачо от райска ябълка
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
12/11/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1
"Лесен, но изискан десерт, с който определено ще впечатлите гости - карпачо от райска ябълка - вдъхновение в чиния"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и измийте райската ябълка.

Нарежете я на тънко и подредете в подходяща чиния.

Натрошете карамелизираната бисквитка, като оставяте нарочно и големи парчета.

Поръсете карпачото с кедровите ядки и канелата.

С помощта на малка лъжичка сложете киселото мляко на малки порции.

Сервирайте карпачото от райска ябълка веднага!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: