Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Карпачо»Карпачо от райска ябълка

Карпачо от райска ябълка

Карпачо от райска ябълка
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
Порции
1
"Само за ценители на добрата и изискана кухня - карпачо от райска ябълка"

Необходими Продукти

  • райска ябълка - 1бр
  • орехи - шепа
  • мед - 1с.л ( по желание)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте райската ябълка. С помощта на нож отстранете кората.

Нарежете я на рендето (представка за шайби), а ако нямате такова - с нож, но на много тънки ленти. Подредете парчетата ябълка в чиния.

Нарежете орехите с нож на дребни парчета. Оставете си няколко за украса. Поръсете това карпачо с орехите и малко мед.

Според мен райската ябълка е достатъчно сладка и медът може да се пропусне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Албена Атанасова
Албена Атанасова
Бърза рецепта с интересен резултат и много изискан вкус!
09.12.2019 12:32