Начин на приготвяне
В купа начупете бисквити на малки парчета, добавете стафидите и начупените орехови ядки.
В съд с дебело дъно разтопете маслото заедно с начупения шоколад, кондензирано мляко и какаото. След което добавете ваниловия екстракт и коняка, разбъркайте и оставете да заври.
Залейте бисквитената смес с горещия шоколадов сос и бъркайте, докато се стегне и усвои соса от бисквитите.
В тавичка за кейк, на която сте застлали дъното и стените със стреч фолио, сипвайте от сместа притискайки с лъжица, за да стане плътно желаното бисквитено руло.
Завийте с фолио тавичката и оставете в хладилник за няколко часа, за да се стегне рулото.
Обърнете шоколадовото руло с бисквити и го нарежете, насладете се на аромата и вкуса му!