Ньоки Карбонара

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
91
1507
7
24/11/2019
"Сервираме ньоки Карбонара в големи порции, защото сме сигурни, че всеки ще иска допълнително "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо556
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бекон на малки парчета, а чесъна на ситно. Загрейте половината от зехтина на умерена температура на котлона и запържете бекона.

Пържете до златист цвята или около 10 мин. и добавете чесъна. Разбъркайте и извадете от тигана. Сипете останалата част от зехтина. След като се загрее, добавете ньоки.

Гответе около 5 мин. като разбърквате периодично. В купа смесете жълтъците със сметаната и половината от пармезана. Добавете към ньоките в тигана, бекона и сметановата смес.

Овкусете със сол и черен пипер, разбъркайте хубаво, гответе около 5 мин. и отстранете от котлона. Поръсете с останалия пармезан и сервирайте готовите ньоки Карбонара.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар