Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Паста Карбонара с кашкавал

Паста Карбонара с кашкавал

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
5403k9436
Паста Карбонара с кашкавал
Снимка: Яница Николова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Италианска паста с български кашкавал - очаквано добър резултат"

Необходими Продукти

  • спагети - 100 г
  • сол - 1 ч.л.
  • вода за варене - 1 л
  • бекон - 50 - 60 г или свинско филе
  • яйца - 1 бр.
  • кашкавал - 50 - 60 г настърган
  • черен пипер - прясно смлян
  • олио - 1 - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спагетите се сваряват в подсолена вода, но не напълно (ал денте).

В купа се разбива яйцето и се прибавя кашкавалът, настърган на ситно.

Нарязва се филето или беконът на кубчета и се запържва до златисто.

Прибавят се спагетите, после и яйцето с кашкавала, накрая черен пипер.

При сервиране се настъргва малко кашкавал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: