Начин на приготвяне
1. Сваряваме царевичните макарони във вряща подсолена вода с малко шарлан. Изцеждаме ги и ги сипваме в тава, предварително намазана с шарлан.
2. Отделно сваряваме в малко водичка соевите хапки заедно с нарязаните зеленчуци - лук, чушки, моркови, пресен джинджифил, карфиол, домат, чесън и пресен джоджен. Подправяме с хималайска сол, кимион, червен пипер, черен млян пипер, чубрица и шарлан. Варим, докато омекнат и си поемат водата.
3. Смесваме всичко заедно - зеленчуците и макароните, като ги разбъркваме и разпределяме в тавата.
4. Заливката сме приготвили, като в купа сме разбъркали яйцата, киселото мляко, содата, хималайската сол и чубрицата. Сипваме я върху другите продукти с помощта на лъжица, така че да има равномерно навсякъде и по краищата.
5. Печем на 200 градуса за около половин час до златист цвят.
6. Нарязваме на квадратни парчета и поднасяме здравословните макарони на фурна, поръсени по желание със сусам!
Чудно Вкусно!