Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Рибна салата»Пролетна разядка с паламуд от Черноморски Улов

Пролетна разядка с паламуд от Черноморски Улов

blackseacatchblackseacatch
Новак
125413
Пролетна разядка с паламуд от Черноморски Улов
Снимка: blackseacatch
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • паламуд - 1 буркан паламуд Черноморски Улов с деликатно чеснов вкус
  • лимонова кора - от 1 малък лимон
  • лайм - кората на 1 бр.
  • самардала - щипка (ако имате)
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • крема сирене - 200 г
  • помело - 1 бр.
  • репички - 3 бр.
  • черен хляб - чабата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Овкусявате крема сиренето с кората на лимона и лайма. Добавяте щипка самардала и лимонов сок.

2. Нарязвате на тънки кръгчета репичките, а помелото - на малки парченца.

Поднасяне:

Върху парче от хляба намазвате от крема сиренето.

Върху него поставяте паламуда.

Аранжирате с резен репичка и помело. Страхотна рибна салата за разядка!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: