Пържена ципура с царевично брашно
Pržena orada sa kukuruznim brašnom
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Пържена ципура с царевично брашно

Пържена ципура с царевично брашно

Пържена ципура с царевично брашно
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 5
05/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"Опитвали ли сте пържена ципура с царевично брашно? - Според нас е време"

Необходими Продукти

  • ципура - 4 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • лимонов сок - от 1
  • царевично брашно
  • мазнина - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте ципурата. Поръсете със сол, черен пипер и лимоновия сок.

Оставете така за 1 час. Сложете брашното в чиния и оваляйте всички парчета риба.

Загрейте тигана с мазнината и изпържете рибата от двете страни до златисто.

Извадете пържената риба и сервирайте, докато е топла.

Поднесете пържената ципура с царевично брашно с желана от вас гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: