Начин на приготвяне
Сиренето трябва да е твърдо, нарежете го на средно големи кубчета, за да може после да се оформят хапките.
Разбийте яйцата. Сипете в дълбока чиния брашното и в друг дълбок съд натрошения на едро корнфлейкс.
Сложете повечко олио да се сгорещи. Оваляйте кубчетата сирене първо в брашното, след това в яйцата хубаво и накрая оваляте в корнфлейкса.
След това изпържете в силно сгорещено олио.
Повторете процедурата, докато приготвите всички хапки панирано сирене.
При вадене от олиото поставяте хапките от сирене в корнфлейкс върху кухненска хартия, за да се отцедят от олиото.
След това сервирайте с приготвен чеснов сос или боровинково сладко!
Да ви е сладко!