Начин на приготвяне
Пригответе си 4 броя малки гювечета.
Във всяко нарежете картоф ситно, така че да покрие дъното.
След това продължете да наситнявате и равномерно да разпределяте във всяко гювече.
Червените чушки, червеното цвекло, морковите, лукът и магданоза.
Поръсете с малко ленено семе, червен пипер и черен пипер. Посолете на вкус.
След това сложете равномерно русенско варено.
Допълнете гювечетата до необходимото количество с вода.
Печете във фурна при 160-170 градуса до готовност. Минимум 45 минути трябва да ври.
След като зеленчуците са се задушили добре, отворете гювечетата и във всяко сложете по едно яйце.
Покрийте отново и печете до готовност на яйцето. Сервирайте докато гювечетата са топли.