Начин на приготвяне
С миксер се разбиват яйцата със захарта и свареното кафе да побеляване. Добавя се пресято брашно с бакпулвера и есенция от портокал.
Кексовото тесто се сипва върху хартия за печене и печем в загрята фурна на 180 градуса -12-15 минути до суха клечка, изваждаме върху влажна кърпа. Отлепва се старата хартия и се навива на руло.
Приготвя се крем, като се смесват течна сметана, пудра захар, заквасена сметана и течен шоколад. С миксера се разбива на хомогенна смес.
Отвива се рулото и първо се намазва със сладко от горски плодове, отгоре с крем и отново се оформя на руло.
В купа се смесва течна сметана и крем тирамису на прах. Разбива се до нужната гъстота и пълним в пош с накрайник звезда.
Сладкото руло се декорира със сметана, поръсваме захарни конфети и пудра захар.