Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват със захарта и олиото. Добавя се пресятото с бакпулвера брашно.
Сместа се излива в тавата от фурната или друга голяма квадратна или правоъгълна тава върху намаслена хартия за печене. Пече се на 180 градуса за 20-25 минути.
Горещо се завива във влажна кърпа и се оставя да изстине.
Кремът се приготвя, като сметаната се разбива.
В отделна купа се разбива крема сиренето и пудрата захар. Към тази смес се добавя разбитата сметана и се разбива много добре.
Рулото се развива, отстранява се хартията за печене.
Намазва се с ягодовото сладко и част от крема. Рулото се навива, отгоре и отстрани се покрива с тънък слой от крема.
Украсява се с крема и се поръсва с какао.