Панирани пикантни зеленчуци Микс

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Готвач
250
1k
591
238
2
06/01/2020
"Микс от любими зеленчуци, които панираме и правим леко пикантни, за да се сдобием с перфектния вкус "
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо569
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците са нарязани на парчета среден размер.

В купа поставете всички съставки с изключение на зеленчуците, разбъркайте и бавно добавете малко вода, докато се образува средно гъста марината.

Добавете нарязаните зеленчуци към маринатата и разбъркайте, докато се покрият добре.

Оставете зеленчуците да престоят в маринатата за около час.

Извадете зеленчуци с решетъчна лъжица и пържете в повечко олио в тиган на среден огън.

Щом са със златист цвят, панираните зеленчуци са готови.

Бамбукова дъска Зебра - 30см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска Зебра - 30см
8.00 лв.
Виж ››

Бамбукова дъска, върху която може да режете всякакви продукти, необходими за вашето ястие. Не абсорбира миризмите от храната. Удобна за употреба, почистване и съхранение. Бамбуковата дъска се предлага в интересен дизайн зебра. Изработена от висококачествен бамбук, благодарение на който ще ви служи дълго време.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар