Начин на приготвяне
Измиваме и нарязваме на ситно зелените листенца - къдрава салата, бейби спанак и пресен лук (перца).
Към тях прибавяме ядките - сурови слънчогледови семки (предварително накиснати за малко време и измити) и орехи (начупени на средно едри парченца).
Сипваме киселото мляко и разбъркваме с хималайската сол, черния пипер (смлян), оцет Балсамико (бяла салатна подправка) и шарлан.
Поднасяме млечната салата свежа и хрупкава като гарнитура към основното ястие (например много подхожда към постни лозови сармички, вегетариански кюфтенца от картофи или тиквички и т.н.) .
Уникална млечна салата с бейби спанак и ядки за един енергиен обяд - засищащ и витаминозен!
Чудно Вкусно!