Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пилешки крилца по тайландски

Пилешки крилца по тайландски

НадяНадя
Новак
13
Пилешки крилца по тайландски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3-4
"Тайната е в подправките, а какви точно се слагат, ще откриете тук"

Необходими Продукти

  • пилешки крилца - 12 броя
  • соев сос - 3 с.л.
  • чили - 1 - 2 с.л. сос
  • чесън - 1 ч.л. на прах
  • мед - 2 с.л.
  • джинджифил - 1 с.л., ако нямате, може да се замени със сок от 1 лимон
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и подсушени крилца се смесват хубаво с посочените продукти и престояват в маринатата поне 2 часа.

Печете в предварително загряна фурна на 180 градуса.

Приятен апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
58
43
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Елена серафимова
Елена серафимова
станаха много крехки и вкусни!!! Браво!!
05.09.2013 16:20
5
1
Милена
Милена
Много вкусни станаха:)
18.08.2013 13:18
3
1