Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Кайма»Кюфтета»Пилешки кюфтенца по тайландски

Пилешки кюфтенца по тайландски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Пилешки кюфтенца по тайландски1 / 2
18/05/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • зелен лук - 4 стръка
  • кориандър - 15 г пресен
  • пилешко месо - 500 г смляно
  • сусам - 3 с.л.
  • соев сос - 1 с.л.
  • джинджифил - 3.5 см корен
  • белтъци - 1 бр.
  • сусамово олио - 1 с.л.
  • олио - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете зеления лук и кориандъра, пасирайте ги и смесете с пилешката кайма, сусама, соевия сос, нарязания джинджифил и белтъка.

Оформете 20 кюфтенца, които се охлаждат за 1 час. Загрейте двата вида олио в тиган и запържете кюфтенцата. Сервирайте ги топли с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: