Начин на приготвяне
Всички продукти за блата се намачкват на ръка или с блендер.
Разстилат се във формата за торта, а отгоре се редят ягоди, нарязани на половинки (оставям няколко за украса).
Разтопяваме един бял шоколад с масло (на водна баня - аз го правя в микровълнова печка) и го разливаме върху ягодите.
След това изсипваме отгоре крема, който приготвяме, смесвайки съответните продукти за него (за желатина следваме инструкциите от опаковката).
Може да се поръси с кокосови стърготини, но на другия ден. Украсяваме чийзкейка със заделените ягоди.
Оставяме домашния чийзкейк с ягоди и бял шоколад в хладилника да стегне поне 12 часа.
Източник: Hristina Paskaleva - Кулинарна мрежа