Пълнено пуешко филе

27/01/2020
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 869
  • Преглеждания за месеца319
  • Преглеждания за седмицата106
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Измийте пуешките пържоли и ги начукайте с дървено чукче на тънко.

Обелете чесъна и до нарежете на дребно в дървено хаванче. Добавете червения пипер и налейте малко зехтин.

Счукайте чесъна много добре. Намажете всяко филе от двете страни и оставете в хладилника за 30 минути.

Нарежете магданоза и босилека на дребно. Сложете ги в купа. Добавете бадемите, галетата, солта и малко зехтин. Разбъркайте добре.

Извадете пуешките филета и сложете по едно парче кашкавал във всяко едно. Завийте на руло и поставете в тавичка. Върху всяко едно то пуешките рулца сложете от магданозената смес.

Обелете картофите и ги нарежете на колелца. Сложете ги в голяма купа. Добавете зехтин, къри, чесън на прах, лук на прах и сол. Разбъркайте добре.

Подредете ги около руладините.

Нарежете чери доматите и ги поставете хаотично. Поръсете с малко зехтин отгоре и печете пълненото пуешко филе в предварително загрята фурна на 190 градуса до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар