Начин на приготвяне
Измийте пуешките пържоли и ги начукайте с дървено чукче на тънко.
Обелете чесъна и до нарежете на дребно в дървено хаванче. Добавете червения пипер и налейте малко зехтин.
Счукайте чесъна много добре. Намажете всяко филе от двете страни и оставете в хладилника за 30 минути.
Нарежете магданоза и босилека на дребно. Сложете ги в купа. Добавете бадемите, галетата, солта и малко зехтин. Разбъркайте добре.
Извадете пуешките филета и сложете по едно парче кашкавал във всяко едно. Завийте на руло и поставете в тавичка. Върху всяко едно то пуешките рулца сложете от магданозената смес.
Обелете картофите и ги нарежете на колелца. Сложете ги в голяма купа. Добавете зехтин, къри, чесън на прах, лук на прах и сол. Разбъркайте добре.
Подредете ги около руладините.
Нарежете чери доматите и ги поставете хаотично. Поръсете с малко зехтин отгоре и печете пълненото пуешко филе в предварително загрята фурна на 190 градуса до готовност.