Моята агнешка дроб сарма

ИивинкаИивинка
Помощник Готвач
164
76
1005
1
29/01/2020
"Тази агнешка дроб сарма е добра причина да се приберете за вечеря "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 308
  • Преглеждания за месеца473
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете и измийте агнешките дреболии. Запарете леко в подсолена вода.

Готовите дреболии нарежете на парчета.

Измийте ориза на течаща вода.

Сложете в тава ориза и агнешките дреболии. Нарежете зеления лук на ситно и добавете.

Също така нарежете магданоза и пресния джоджен, прибавете към дроб сармата. Овкусете с подправките на вкус.

Налейте 2 ч.ч. вода и сложете във фурната да печете.

От време на време разбърквайте агнешката дроб сарма и добавяйте по малко студена вода. И така разбъркайте от време на време и добавяйте водичка.

Не прекалявайте с водата - по малко наливайте.

Когато прецените, че агнешката дроб сармата е почти готова, спрете да бъркате и да доливате вода, оставете да се допече.

Моята агнешка дроб сарма става сочна и вкусна!

Само за ценители на агнешка дроб сарма!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар