Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Макарони на Фурна»Макарони на фурна без глутен

Макарони на фурна без глутен

Макарони на фурна без глутен
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
08/02/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"При тези макарони на фурна глутенът отсъства, хапвайте без притеснение"

Необходими Продукти

  • макарони без глутен - 150 г
  • заливка
  • прясно мляко - 180 мл
  • яйца - 2 бр. големи
  • захар - 4 - 5 с.л.
  • тиква - 1 резен настъргана
  • ванилия - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме макароните в подсолена вода за 8 минути. Отцежда се от водата и сипваме в купа от йена.

В топло прясно мляко се добавят предварително разбити яйца със захар и ванилия. Обелена тиква се рендосва на едро и се смесва с прясното мляко.

Прибавя се яйчената смес, разбърква се и сипваме в купата при безглутеновите макарони.

Печем в умерена фурна на 180 градуса докато стегне заливката. Изваждат се макароните на фурна, оставяме да се охладят и сервираме.

Макароните на фурна без глутен са много вкусни, опитайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: