Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и Бисквити»Бонбони»Празнични сурови веган бонбони Рафаело

Празнични сурови веган бонбони Рафаело

Потребител#246506Потребител#246506
Новак
2811548126
Празнични сурови веган бонбони Рафаело1 / 2
14/02/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
20
"Веган бонбони Рафаело - любим вкус"

Необходими Продукти

  • кашу - 200 г сурово
  • кокосова захар - 200 г
  • кокосово масло - 2 с.л.
  • овесени ядки - 2 с.л. фини
  • За украса
  • бадеми - цели
  • кокосови стърготини
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Слагате всички продукти в блендер и разбивате, докато се получи хомогенна смес. Според настроението ми понякога добавям сусамов тахан или сироп от агаве, винаги може да увеличите или намалите количеството на някоя съставка според собствените си предпочитания. Кокосовата захар може да се замени напр. с кафява, която е по-нискобюджетна.

2. Когато сместа за бонбоните е готова, най-добре сложете в хладилника за около половин час, за да стегне малко, и така ще оформите по-лесно бонбоните с ръце.

3. През това време подгответе украсата.

4. Когато сместа стегне, оформете суровите бонбони. Във вътрешността на всеки бонбон сложете цяла бадемова ядка и ги оваляйте в кокосовите стърготини - тази прекрасна наслада за сетивата е вече готова!

Празничните сурови веган бонбони Рафаело се правят много лесно и са изключително ефектни като подарък или почерпка за специални поводи.

Кутийките съм си запазила от бонбониери, които са ми се сторили подходящи и остава само да ги украсите с панделка или подредите красиво на плато.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Супер бонбони, но нищо общо с Рафаело. Присъствието на кокос в дадени бонбони не ги прави Рафаело. Тук имаме кокосова захар,която е тъмно кафява на цвят и дори и после да оваляме в кокосови стърготини пак бонбоните ще са тъмни, а не снежно бели както би трябвало да изглеждат.
14.10.2022 11:08