Крем с кафе еспресо

ЖулиетаЖулиета
Новак
64
1
2
18/02/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо387
  • Преглеждания за месеца194
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • млечен шоколад - 100 г
  • бял шоколад - 100 г
  • прясно мляко - 500 г
  • пудра захар - 2 с.л. (по желание)
  • еспресо - 2 къси кафета
  • нишисте - 1 пакетче царевично
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера слагаме млякото и към него прибавяме двата вида шоколад, като ги начупваме на парчета.

Приготвяме две хубави кафета къси и оставяме настрани.

Когато млякото е готово и шоколадът вече се е разтопил, добавяме захарта и кафетата.

В купичка с малко мляко разтваряме царевичното нишисте и го прибавяме към млечната смес за нашия вкусен пудинг.

Разбъркваме до готовност.

След като се охлади малко, разпределяме в подходящи купички крема с кафе еспресо.

Оставяме крема кафе в хладилник за 4-5 часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар