Пастет от пилешко и дроб

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
947259570
Пастет от пилешко и дроб1 / 2
22/08/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4-6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смиламе черния дроб и изпеченото пилешко месо с месомелачка, поне два пъти или накълцваме на много ситно в блендер.

Добавяме подправките, разбитите яйца, галетата и прясното мляко и оставяме поне 40 минути в хладилник за да се усвоят ароматите.

Готовата смес изсипваме в предварително намазнена форма и печем около 45 минути в слабозагрята фурна - на около 140 градуса.

Оставяме готовия пастет да се охлади във формата, обръщаме го върху подходяща чиния за сервиране и поднасяме с препечени филийки.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: