Пастет от пилешко и дроб

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
947
144
269
22/08/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 964
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смиламе черния дроб и изпеченото пилешко месо с месомелачка, поне два пъти или накълцваме на много ситно в блендер.

Добавяме подправките, разбитите яйца, галетата и прясното мляко и оставяме поне 40 минути в хладилник за да се усвоят ароматите.

Готовата смес изсипваме в предварително намазнена форма и печем около 45 минути в слабозагрята фурна - на около 140 градуса.

Оставяме готовия пастет да се охлади във формата, обръщаме го върху подходяща чиния за сервиране и поднасяме с препечени филийки.

Стилен керамичен поднос с шистов ефект-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилен керамичен поднос с шистов ефект
14.00 лв.
10.78 лв.
Виж ››

Станете любимите домакини на вашите гости, поднасяйки им вкусни ордьоври върху стилния керамичен поднос. Той е с шистоф ефект, който го прави още по-изискан и представителен.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар