Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Плодови сладкиши»Класически английски сладкиш Виктория

Класически английски сладкиш Виктория

Класически английски сладкиш Виктория2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
10
"Кралски сладкиш за ценители"

Необходими Продукти

  • за блатовете
  • захар - 200 г
  • краве масло - 200 г ( стайна температура)
  • яйца - 4 бр. ( разбити)
  • брашно - 200 г с набухватели
  • бакпулвер - 1 с.л.
  • прясно мляко - 2 с.л.
  • за пълнежа
  • сметана - 300 г високомаслена
  • сладко от ягоди - или малини
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме и объркване добре продуктите за блатовете за сладкиша.

Аз ги изпекох в 2 тавички 20 см във фурна на 190 градуса за 20 мин.

Пълнежът за пандишпан Виктория може да приготвим по 2 начина: от сметана и сладко от плодове по избор или от 100 г краве масло, 140 г пудра захар и отново сладко по избор.

Когато сме готови, поръсваме приготвения пандишпан с пудра захар,

Разкошен класически английски сладкиш Виктория!

Източник: Mediha Winlo - Кулинарна мрежа

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: