Меки шоколадови сладки с пълнеж

14/03/2020
"Меки шоколадови сладки с пълнеж - почерпете се, какво чакате "
Приготвяне30 мин.
Готвене8 мин.
Общо38 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 636
  • Преглеждания за месеца5636
  • Преглеждания за седмицата552
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Много вкусни слепени сладки се получиха, чудесни за кафе.

В купа с вилица се разбиват яйцата с кафявата захар и мед. Добавят се разтопено масло, олио, ванилия, какао и канела, после се разбърква добре.

Накрая прибавяме оризово брашно, бакпулвер и пълнозърнесто брашно, разбърква се, доколкото може, и леко се измесва на топка тесто.

Покрива се с фолио и оставяме 30 минути в хладилника. Половината разточих тънко и с чаша диаметър 5 см изрязвах кръгчета, нареждат се върху хартия за печене.

Втората по-голяма част от тестото се оформят на малки топчета като орех, леко се сплескват отгоре сладките с пълнозърнесто брашно.

Печем в загрята фурна на 180 градуса около 8 минути и изваждаме. Две по две се слепват с лешников шоколадов крем и поръсваме с пудра захар.

Рецептата за Меки шоколадови сладки с пълнеж е изпълнена!

Вкусни и полезни сладки!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар