Начин на приготвяне
Разбийте маслото със захарта. Прибавете яйцето и разбийте, докато се поеме добре.
Смесете млякото с оцета и оставете да 5 минути. Пресейте брашното, какаото, содата и солта.
Прибавете сухите съставки към маслената смес, като редувате с млякото (завършете със суха смес).
Разбъркайте добре и изсипете сместа в пош. Застелете тави с хартия за печене.
Шприцовайте малки топки около 3 см. Печете на 180 градуса около 10 минути. Извадете и оставете да се охладят. Така изпечете всички сладки.
Разбийте маслото със захарта. Добавете фъстъченото масло и разбитата сметана. Хубаво разбъркайте и с получения крем слепете сладките.
Меките шоколадови сладки с фъстъчен крем са готови.
Адаптирано от блога на Ирина Купенска