Начин на приготвяне
Много вкусни слепени сладки се получиха, чудесни за кафе.
В купа с вилица се разбиват яйцата с кафявата захар и мед. Добавят се разтопено масло, олио, ванилия, какао и канела, после се разбърква добре.
Накрая прибавяме оризово брашно, бакпулвер и пълнозърнесто брашно, разбърква се, доколкото може, и леко се измесва на топка тесто.
Покрива се с фолио и оставяме 30 минути в хладилника. Половината разточих тънко и с чаша диаметър 5 см изрязвах кръгчета, нареждат се върху хартия за печене.
Втората по-голяма част от тестото се оформят на малки топчета като орех, леко се сплескват отгоре сладките с пълнозърнесто брашно.
Печем в загрята фурна на 180 градуса около 8 минути и изваждаме. Две по две се слепват с лешников шоколадов крем и поръсваме с пудра захар.
Рецептата за Меки шоколадови сладки с пълнеж е изпълнена!
Вкусни и полезни сладки!