Ципура на жар

Сергей АнчевСергей Анчев
Готвач
228
2k
311
703
3
16/03/2020
"Вече си представяме невероятния вкус на ципурата на жар - любим начин за приготвяне на риба "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо853
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата от страничните, гръдната и коремните перки. Осолете отвън и отвътре. Намажете със зехтин.

Поставете в коремчетата стиска магданоз.

Увийте всяка приготвена ципура в плътна хартия /най-добре от торба за пазаруване/ и запечатайте като пакетче. По-лесно става с телбод по краищата.

Намокрете с вода рибата в хартия. Заровете пакетчетата в жарта за около 10-15 мин.

Сипете си чаша студено сухо бяло вино и опитайте вашата печена риба на жар.

Наздраве с тази вкусна ципура на жар!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар