Начин на приготвяне
За този вкусен сладкиш без печене се отделят белтъци от жълтъци. Жълтъците се разбиват много добре със захарта с помощта на миксер.
Изсипват се в голяма купа и се добавя маскарпонето.
Белтъците се бият до пухкав сняг и се изсипват при маскарпонето и жълтъците, но се бърка внимателно, най-добре с кухненска шпатула, за да не спаднат.
Разбива се сладкарската сметана и веднага се добавя към крема.
От консервата се отделя сокът и в него се топят бишкотите. Слага се ред бишкоти, крем и по този начин редуваме.
Лесната бишкотена торта се завършва с крем с маскарпоне и отгоре се слагат шайбите с ананас.
Бон Апети с този бишкотен сладкиш с ананас и маскарпоне!
Източник: Ina Syarova - Кулинарна мрежа