Начин на приготвяне
Първо почистваме нара и изронваме зрънцата. Малко е играчка, но пък е вкусно.
После приготвяме крема, като в купа разбиваме сметаната, сиренето и пудрата захар с миксер на пухкав крем.
В подходящ съд на дъното подреждаме бишкоти, които напояваме в сока, но не дотолкова, че да се разпадат.
Отгоре разпределяме част от наровите зрънца.
Върху тях сипваме крема с помощта на силиконова лъжица и хубаво разнасяме навсякъде (слагаме крема на купчинки и после внимателно го заравняваме).
Най-отгоре разпределяме останалите нарови зрънца. Аз добавих и резенчета от мандарини към плодовия сладкиш.
Завиваме бишкотения сладкиш с нар със стреч фолио и прибираме в хладилника за няколко часа да стегне.
Източник: Цветомира Пенкова - Кулинарна Мрежа