Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Шишчета»Пилешки трътки и сърца на скара

Пилешки трътки и сърца на скара

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Иноватор
2692k7721k5
Пилешки трътки и сърца на скара
Снимка: AneliaStefanova
1 / 2
04/04/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешки трътки - 500 г
  • пилешки сърца - 500 г
  • лук - 1 голяма глава
  • червен пипер - 1 с.л.
  • зеленчуков бульон - 1 кубче
  • олио
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките сърца и трътки се почистват.

Поръсват се с червения пипер, натрошеното кубче бульон, черния пипер и солта, поливат се с много малко олио и се разбъркват хубаво, за да полепне навсякъде от подправките.

Лукът се нарязва на дребни парчета.

На шишче се нанизват пилешка трътка, лук, сърце и така докато свършат.

Пекат се на скара около 30-40 мин.

Пилешките трътки и сърца на скара са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: