Патешки сърца на скара

Патешки сърца на скара
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Ех, ама кой ги измисля тези имена на мезетата за бира - патешки сърца, та и на скара"

Необходими Продукти

  • патешки сърца - 600 г
  • лук - 1 малка глава настърган
  • соев сос - 1 с.л
  • захар - 1 щипка
  • сол - на вкус
  • универсална подправка - 1 ч.л. за пилешко месо
  • черен пипер
  • олио - 1 с.л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявам патешките сърца почти до пълна готовност в леко подсолена вода.

Изцеждам ги и ги потапям в маринатата от подправките.

Така престояват 1 час, да си поемат от тях.

След което ги пека на скара, която съм намазала със сланина.

Поднасям биреното мезе топло.

Патешките сърца на скара са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: