Начин на приготвяне
Горещият шоколад е микс от сгряващи подправки с чуден аромат и силна антиоксидантна защита за повишаване на имунитета!
В подходящ съд за варене на горещ шоколад поставяме предварително настърган на най-финото ренде 3 парченца черен шоколад. Сипваме малко вода (3 с л.) и поставяме на котлона, като разбъркваме само за 3 минути, за да се разтопи шоколада.
Прибавяме 1 ч.ч. вода и останалите продукти – рожков, какао, кафява тръстикова захар, канела, джинджифил на прах и 3 зрънца кардамон. Всички съставки разбъркваме и оставяме да кипнат за 5 минути, след което преместваме съда от колтлона и с цедка прецеждаме течността, сипвайки я в чаена чаша.
За да има желания ефект върху организма е желателно да изпием тази сгряваща антиоксидантна напитка още докато е топла!
Съставките й са имуностимулиращи, с наситените вкусове и аромати!
Горещият шоколад съдържа флавоноиди, които увеличават притока на кислород към мозъка и подобрява паметта. С богато съдържание на антиоксиданти, повече от зеления чай и виното.
Комбинацията от елементи в тази напитка спомага за борбата със стреса, тревожността и депресията. Горещият шоколад стимулира ендорфин, който помага да се подобри настроението и спомага да се чувстваме по-щастливи!
Веган горещ шоколад с Рожков, Джинджифил и Кардамон за по-силен имунитет и радост в сърцето ! !