Лечебна кремъчна вода за обмяна на веществата

Илиана ПървановаИлиана Първанова
Мастър Шеф
942
5k
4k
1k
5
Лечебна кремъчна вода за обмяна на веществата
Снимка: Илиана Първанова
1 / 2
06/04/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции6
"Кремъчната вода помага за правилната обмяна на веществата"

Необходими Продукти

  • кремък - 3 камъчета
  • вода - 2 л филтрирана
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Активирана с кремък вода приготвяме, като в стъклена кана наливаме филтрирана вода и в нея поставяме предварително добре измит камък – Кремък.

Покриваме каната с капаче или салфетка, за да не се праши течността, докато престоява.

Поставяме каната на защитено място от пряка слънчева светлина да престои за 3 дни.

След като е преминал желателният период и водата се е пречистила и наситила с полезни вещества, можем да си налеем в 1 стъклена водна чаша и да отпиваме на бавни глътки лечебната вода.

Вкусът е удивляващ, напомня ни на изворна бистра водица!

Кремъкът се използва многократно, но е желателно обилно да го измиваме, преди да го залеем отново в кана със свежа вода.

Може да се заредят няколко кани с вода, за да не се прекъсва приемът.

Лечебната кремъчна вода за обмяна на веществата подобрява обмяната на веществата, функцията на черния дроб и бъбреците. Понижава нивото на холестерола в кръвта.

Постоянната употреба на активирана с кремък вода помага при гастрит, за функцията на надбъбречните жлези и възпалителни процеси в жлъчно-чревния тракт. Спомага за понижаване на кръвното налягане, привежда в норма кръвната захар и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Укрепва кръвоносните съдове, предпазва от остеопороза, като подсилва хрущялите и сухожилията. При лечение на възпалителни процеси на половата, отделителната и стомашно-чревната система, както и при хранителни отравяния.

Външно приложение на кремъчна вода: при измръзвания, за компреси на рани, при изгаряния и др. Раните зарастват сравнително по- бързо, когато се третират с активирана вода. При изплакване на устната кухина с кремъчна вода се намалява възпалението на венците (може да задържим водата в устата за кратко време). При измиване на косата с кремъчна вода, укрепваме и стимулираме растежа.

Активираната с кремък вода притежава антибактериални свойства и унищожава вирусите. Лекува респираторни заболявания - хрема, ангина, грип, за които се приема вътрешно, както и за капки за нос. Стимулира имунитета.

Ежедневен прием на лечебна кремъчна вода за обмяна на веществата, спомага за изцелението на организма!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: