Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Пай»Кростата Киндер Буено

Кростата Киндер Буено

ИскраИскра
Помощник Готвач
1189381482
Кростата Киндер Буено
Снимка: Искра
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
8
"Кростата Киндер Буено - името ѝ подсказва, че искаме да я видим пред себе си веднага"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • захар - 100 г
  • масло - 80 г
  • прясно мляко - 100 мл
  • брашно - 150 г
  • бакпулвер - 2 ч.л.
  • ванилия - 1
  • течен шоколад - 350 г крем Нуткао (с мляко и лешник)
  • киндер буено - 2 десерта
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата със захарта. Добавяме разтопеното масло и млякото.

Добавяме брашното, бакпулвера и ванилията.

Разбъркваме, докато се получи гладка и хомогенна смес.

Намазваме формата за кростата с олио и набрашняваме.

Изсипваме тестото и печем сладката кростата в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути.

Обръщаме блата в чиния за сервиране и покриваме сладкиша с крем.

Украсяваме с парчета Киндер буено нашата кростата Киндер Буено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: