Пълнени круши със синьо сирене

Mirella
Mirella
Новак
27/08/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 882
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С вилица намачкайте синьото сирене и го объркайте със сиренето Крема. Бъркайте до получаването на еднородна смес.

Почистете сърцевината на крушите без да ги срязвате или разполовявате. Това става най-лесно с уред за дълбаене на ябълки или дълбачка за дини, може и с тънък остър нож.

Напръскайте вътрешните стени на крушите с лимонов сок и с помощта на малка лъжичка или шприц ги напълнете със сирената. Приберете в хладилник.

Смесете съставките за заливката и енергично разбъркайте. Поднесете изстудените круши, нарязани напречно на филии и залети с ароматен сос. Украсете със стръкове пресен джоджен/мента.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар