Великденска яйчена салата

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
378
2k
1k
971
4
17/04/2020
"Какво е Великденска трапеза без яйчена салата - бързо запретвайте ръкави"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 735
  • Преглеждания за месеца318
  • Преглеждания за седмицата52
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества
Яйчена Салата

Начин на приготвяне

Започваме с приготвянето на великденска яйчена салата като първо сваряваме яйцата до твърдо състояние. В купа слагаме изварата и майонезата.

С вилица разбъркваме добре да се получи хомогенна смес. Прибавяме настърганите яйца и разбъркайте.

Добавяме киселите краставички, нарязани на ситно, пресования чесън и киселото мляко.

Разбъркайте добре и овкусете готовата яйчена салата със сол на вкус.

Накрая настържете едно яйце отгоре. Сервирайте вкусната великденска салата със студена ракия!

Стилна голяма бамбукова купа 25 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стилна голяма бамбукова купа 25 см
29.99 лв.
Виж ››

Бамбуковата купа с удобни размери може да помогне в поднасянето на основни, сладкиши, плодове. Качествена, стилна, лека и практична. Купата от бамбук се поддържа лесно и същевременно е ценен помощник за всяка домакиня.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
László P.
László P.
23.04.2020 20:39
Благодарности за лесната и много, много вкусничка рецепта. Страхотно ни се получи...
1
0