Начин на приготвяне
Сложете пеперудата в термомикса и налейте млякото, като заделите 100 мл от него. Добавете кората от лимона и канелата.
Задайте 10 минути, 90 градуса, скорост 1.
След изтичане на времето, без да отваряте, добавете през отвора ориза и задайте 35 минути, 90 градуса, скорост 1.
Разбийте прясното, заделено мляко със жълтъка и царевичното нишесте.
Отново без да отваряте, задайте 10 минути, 90 градуса, скорост 1.
Щом започне програмата, излейте яйчената смес през отвора, добавете кравето масло и захарта.
Отворете и махнете пръчката канела.
Разпределете млякото с ориз в огнеупорни купички.
Сложете ги в тавичка. Налейте студена вода до средата на чашите със сутляш.
Печете сутляша в термомикс в студена фурна на 220 градуса на горен реотан до готовност.