Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фусили с чесън

Фусили с чесън

Ivana GeorgievaIvana Georgieva
Помощник Готвач
6432397
Фусили с чесън
Снимка: Ivana Georgieva
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • зехтин
  • чесън - 4 скилидки
  • люти чушки - натрошена
  • фусили - 350 г
  • домати - 1 брой
  • босилек - няколко листенца
  • пармезан - сирене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете във вряща вода фусилите заедно със солта и зехтина и ги варете според указанията на опаковката.

В тиган сипете 4-5 с.л. зехтин и добавете предварително разрязания на дребно чесън, натрошената люта чушка и домата, предварително настърган на ренде.

Изчакайте докато се изпари водата и сложете в тигана отцедените фусили. разбъркайте и поднесете с листенца пресен босилек.

Фусилите с чесън са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: