Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска Супа»Бистра супа със свинско месо

Бистра супа със свинско месо

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Иноватор
2692k7721k5
Бистра супа със свинско месо
Снимка: AneliaStefanova
1 / 2
07/05/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свинско месо - 600 г шарено
  • моркови - 3 бр.
  • картофи - 10 малки
  • зелен пипер - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • бахар - 1/2 ч.л. млян
  • черен пипер - 1/2 ч.л. млян
  • дафинов лист - 2 листа
  • целина - 1 ч.л. суха
  • сол - на вкус
  • магданоз - 6 стръка
  • девесил - 2 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се реже на хапки и се слага в тенджера с малко вода.

Когато образува пяна, изхвърляме водата, измиваме свинските късчета и слагаме да варим.

Към месото добавяме и морковите и лука и подправките.

След като месото поври двадесетина минути, добавяме картофите и пиперката.

Варим свинската супа, докато месото започне да се къса, когато го забодем на вилица.

Поръсваме супата с пресни магданоз и девесил.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: