Картофена салата с яйца и майонеза

Драгомир ИгнатовДрагомир ИгнатовНовак
02/09/2013
"Богата салата с лек средиземноморски привкус, който ще освежи сетивата ви "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 390
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете измитите картофи, но без да ги преварявате. Отцедете ги и ги оставете да изстинат. Обелете ги и ги нарежете на парчета. Сипете ги в купа и добавете ситно нарязания лук.

Посолете и поръсете със самардала, черен пипер или малко чубрица - подправките са на вкус. Разбъркайте и добавете сварените, обелени и нарязани на четвъртинки яйца.

Разбийте майонезата с киселото мляко и зехтина, а по желание 1 с.л. лимонов сок или оцет. Залейте салатата със соса и поднесете със стрък магданоз или копър.

Рейтинг

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар