Свински пържоли с червено вино на фурна

17/05/2020
"Приготвяме си червено вино за приготвянето на свинските пържоли - и за консумирането им "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо225
  • Преглеждания за месеца225
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поръсваме пържолите с подправката за барбекю, обелваме лука и чесъна, нарязваме ги и ги поставяме в подходящ съд. Заливаме всичко това с червено вино.

В тавичка слагаме малко олио, поставяме крехките свински пържоли и отгоре заливаме със соса, който се е получил от маринатата.

Покриваме тавичката с маринованите пържоли с фолио поставяме във фурната и печем на силна фурна.

След около 40 минути ги обръщаме и оставяме да се изпекат и от другата страна.

Изваждаме сочните вратни пържоли и разпределяме по чиниите като преди да поставим самата пържола, слагаме по лист от марулята.

Украсяваме свинските пържоли с червено вино на фурна и с репичките.

Рецептата за свински пържоли е изпълнена.

Забележка: Ако обичате свински пържолки, опитайте и тази рецепта за крехки свински пържоли.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар