Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Брускети с мариновани гъби

Брускети с мариновани гъби

Брускети с мариновани гъби
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
12 мин.
Общо
27 мин.
Порции
3
"Толкова бързо изчезват от чинията тези брускети с мариновани гъби - и е нормално, имайки предвид вкуса им"

Необходими Продукти

  • багета - 1 бр.
  • топено сирене - 60 г
  • прошуто - 6 парчета
  • мариновани гъби - по 2 на филия
  • риган
  • моцарела
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Малка багета се нарязва на 6 филии под ъгъл и всяка се намазва с топено сирене.

Отгоре се поставя прошуто /или друг вид колбас/, върху него нареждаме мариновани гъби и парченца моцарела.

Поръсваме вкусните брускети с малко смляна морска сол и риган.

От алуминево фолио оформяме като лодка и в нея се поставят по три оформени филийки.

Фурната да е загрята на 180°C, печем на средна скара за 10-12 минути горен и долен реотан и готово.

Брускети с мариновани гъби с хрупкава коричка и вкусни за предястие за гости или по всяко време на деня!

Бон апети!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: