Начин на приготвяне
1. В тавичка с падащо дъно натрошете бисквитите на ситно. Разтопете маслото на водна баня и ги залейте. С помощта на лъжица хубаво ги притиснете надолу, за да се получи блат. След като сте готови, приберете тавичката в хладилник.
2. В дълбока купа с помощта на миксер се разбиват крема сиренето и захарта.
3. В отделен съд разбийте с миксер течната сладкарска сметана до получаване на сняг. След което я прибавете с помощта на шпатула към сместа с крема сиренето, като внимателно бъркате само в една посока.
4. Извадете тавичката с бисквитения блат от хладилника. Върху него изсипете крема и върнете отново чийзкейка в хладилника за 15 минути.
5. След като се е изстудил и започнал да стяга кремът, върху него наредете плодчетата ягоди от сладкото.
6. Вашият чийзкейк с крема сирене без желатин престоява в хладилника за 1 нощ, преди консумация. Да ви е сладко!