Начин на приготвяне
1. Изваждаме тестото от хладилника и го разточваме на тънко.
2. С кухненски нож или нож за пица го режем на правоъгълни плочки.
3. В купа смесваме продуктите за солените бутерки. Настъргваме кашкавала, а шунката режем на малки кубчета, добавяме топеното сирене и разбъркваме.
4. Взимаме една от правоъгълните плочки, слагаме в единия край от плънката, а другия го завиваме отгоре и притискаме в краищата.
5. Сладките бутерки пълним по същия начин, като слагаме по 1 лъжичка Течен шоколад и по 1 - 2 кръгчета банан.
6. Готовите микс мутерки редим върху голяма тава с хартия за печене, като оставяме място помежду им.
Печем на средна решетка на 170 градуса до златисто.