Начин на приготвяне
Най-първо поръсих свинските пържолите със солта, черния пипер и кърито.
След това си приготвих соса.
Измих, обелих и нарязах на малки кубчета домата. И го сложих в тенджера с 3 супени лъжици олио да се позапържи на котлона и добавих почистения и пресования чесън, захарта и солта.
А когато водата се почти изпари, добавих пасираните домати и черния пипер.
Следователно изключих котлона и оставих да покъкри още около 1 минутка.
И след това в подходящ съд върху котлона с 3 супени лъжици запечатах мръвките и от двете страни.
И ги наредих в подходяща тава (почистените и нарязани на колелца лука, маринованите гъби, краве маслото, соса и отгоре пържолите).
И накрая покрих свинското с гъби с фолио.
Пекох вкусните пържоли с гъби на около 220 градуса в предварително загрята фурна за 1 час.