Любимият домашен дюнер

16/06/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 613
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За питките:

Брашното, водата и содата се разбиват, докато се получи тесто. Разделя се на топчета и се разточва.

Слага се на предварително загрят тиган да се изпече и от двете страни, но не прекалено, защото стават твърди и не може да се навие след това. По избор може да използвате и вече готови питки за дюнер.

Картофите се изпържват.

Пилешкото месо е по избор - може да е варено, печено, пържено.

Ползвала съм печено.

Зелето, доматите и краставиците се нарязват.

След като всичко е готово, се подрежда в плоската питката, сгъва се домашният дюнер се като плик и е готово.

Приятен апетит с този любим домашен дюнер.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар